معرفی گروه

گروه طبیعت گردی- اکوتوریسم دانشگاه علم و فرهنگ

گستردگي و اهميت صنعت گردشگري اين روزها تا بدان جا پيش رفته است كه گردشگري خود به بخش‌هاي گوناگون تقسيم گرديده و بخش‌هاي مختلف آن نيز هر يك به نوبه خود به بخش‌ها و علايق كوچكتر و خاص‌تري تقسيم‌بندي گرديده‌اند. در اين ميان يكي از بخش‌هاي بسيار مهم و تأثيرگذار در صنعت گردشگري، اكوتوريسم (طبيعت‌گردي) است. با توجه به تحقيقات صورت گرفته در صنعت گردشگري مشخص گرديده، علاقمندان به طبيعت‌گردي عموماً از سطح تحصيلات و درآمد بالاتري در مقايسه با ساير گردشگران برخوردار بوده و همچنين در مقايسه با انواع ديگر گردشگران تمايل بيشتري براي هزينه‌كرد بيشتر براي حفظ محيط طبيعي و ميراث فرهنگي جوامع محلي دارند. همچنين بنا به گزارش سازمان جهاني گردشگري ((UNWTO طبيعت‌گردي يكي از مهم‌ترين بخش‌هاي رو به توسعه در صنعت گردشگري در آينده خواهد بود. با توجه به مطالب ياد شده و وجود جاذبه‌هاي گوناگون طبيعي در كشور عزيزمان، ايران، ضرورت تربيت متخصصاني كه دركي صحيح و دقيق از محيط زيست (چالش‌ها و ظرفيت‌هاي آن) و گردشگري (به همراه اثرات آن بر محيط زيست)، داشته باشند سبب شده است تا در دانشگاه علم و فرهنگ نسبت به تأسيس و تربيت متخصصان رشته اكوتوريسم (طبيعت‌گردي) در مقطه كارشناسي ارشد اقدام گردد.